-

Gözden kaçırmayın

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı

İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında 18 Mart 2024 tarihinde saat 07.15'te, Sahil Güvenlik Gemisi (TCSG-107) tarafından bir lastik bot içerisinde düzensiz göçmenler olduğu bilgisi üzerine operasyon gerçekleştirildi. Operasyon sonucunda bot durduruldu ve içerisinde 42 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler arasında 3 çocuk da bulunmaktaydı.

Sahil Güvenlik ekipleri, İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında bir lastik bot içerisinde düzensiz göçmenlerin olduğu bilgisini aldı. Hemen harekete geçen Sahil Güvenlik Gemisi (TCSG-107), operasyon yapmak üzere bölgeye yönlendirildi. Botun içerisinde bulunan 42 düzensiz göçmen (3 çocuk dahil) yakalandı.

Operasyonun gerçekleştiği saat 07.15'te İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Gemisi (TCSG-107) tarafından durdurulan bir lastik bot içerisinde, 42 düzensiz göçmen bulunuyordu. Göçmenler arasında 3 çocuk da vardı. Sahil Güvenlik ekipleri, alınan bilgi üzerine hızla harekete geçerek operasyonu gerçekleştirdi.

#GöçmenOperasyonu #SahilGüvenlik #İzmirKaraburun #DüzensizGöçmenler #LastikBot