Gözden kaçırmayın

Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!

Etkinlik öncesinde CHP İl Başkanlığına ait bir araç tamda yolun ortasına park edildi.

Kimilerine göre bu aracın cami yoluna park edilmesi kasıtlı olarak nitelendirilirken, araç sürücüsüne dakikalarca ulaşılamadı.

40 Hatimli Şifalı Aşure  etkinliğine katılmak üzere Camiye gelen Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı ve protokol üyeleri CHP İl Başkanlığına ait araç nedeniyle program yerine ulaşmakta zorlandılar.

CHP aracının yolun ortasına park edilmesinden dolayı alana güçlükle girebilen Vali ve protokol üyeleri duruma tepki gösterdiler.

Bu aracın bilinçsizce mi yoksa kasıtlı olarak mı oraya bırakıldığı merak konusu olurken, bir çok vatandaşta duruma tepki gösterdi.

Mevlevi Türbe Camii'nde düzenlenen aşure ikramı töreninde yapılan konuşmalara da tepki gösteren vatandaşlar; ‘Burası siyaset yapılacak ter değil. Siyasiler ilk girişte bile yer kapma peşine düşüp bizleri arkalara kadar ittirdiler. Burası bir cami!.. Önüne siyasi bir aracın park edilmesi zaten bizi buraya girmekte bir hayli zorladı.  Ayıp hem de çok ayıp. Konuşmalar deseniz o’na keza. Kendimizi bir an camide değil miting alanında gibi gördük’ diyerek tepkilerini dile getirdiler.