Gözden kaçırmayın

27 ilden gelen 44 öğrenciden Şehit ve Gaziler Derneğine ziyaret27 ilden gelen 44 öğrenciden Şehit ve Gaziler Derneğine ziyaret

Afyonkarahisar Ülkü Ocakları, geleceğin teminatı olan çocukları tablet ve akıllı telefonlardan uzaklaştırarak birlikte oyunlar oynamalarını sağlayan bir etkinlik başlattı. Bu etkinlik, çocukların sosyal becerilerini geliştirmeyi ve onları ekran bağımlılığından kurtarmayı amaçlıyor.

Her Pazar Çocuklar İçin Oyun Zamanı

Afyonkarahisar Ülkü Ocakları İl Başkanı Mesut Çetinkaya’nın öncülüğünde hayata geçirilen “Haydi Çocuklar Ocağa” etkinliği kapsamında, her pazar 14:00 ile 18:00 saatleri arasında çocuklar Ülkü Ocakları’nda bir araya geliyor. Çocuklar bu etkinlikte, geleneksel oyunlar oynayarak ve birbirleriyle etkileşimde bulunarak keyifli zaman geçiriyor.

İl Başkanı Çetinkaya: "Tüm Çocukları Bekliyoruz"

Afyonkarahisar Ülkü Ocakları İl Başkanı Mesut Çetinkaya, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımız, tabletler ve akıllı telefonlar aracılığıyla hayatı ekranlardan ibaret görüyor. Biz buna karşılık, ‘Bizi biz yapan oyunlarımız var, masallarımız var’ diyerek çocuklarımızı Ülkü Ocakları’na davet ediyoruz. Ülkücü Şehidimiz Necmi Bilgi adına başlattığımız Çocuk Yaz Kampı’na tüm çocukları bekliyoruz” dedi.

Etkinlik kapsamında çocuklar, geleneksel oyunlar oynarken aynı zamanda sosyalleşme fırsatı buluyor. 

Haber: Esra Dağ