Gözden kaçırmayın

Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!

Otomotiv sektöründe gelişmeler hız kesmeden sürerken, Afyonkarahisar’da hizmet veren Mercedes Benz Özel Servisi Premium Otomotiv  Yedek Parça San.Ltd.Şti. etkin ve kaliteli hizmet sunmayı sürdürüyor.

Afyonkarahisar Yenice Mahallesinde Fuar alanı arkasında bulunan Mercedes Benz Özel servisi Premium Otomotiv, müşterilerine sunduğu etkin ve kaliteli hizmet nedeniyle tüm takdirleri topluyor.

Servis kurucusu ve deneyimli usta İsmail Kantar, 28 yıllık meslek deneyimini Mercedes Benz özel servisliği olarak devam ettiriyor.

Bir 2 kişi, araba ve yazı görseli olabilir

AMACIMIZ EN KALİTELİ HİZMET

28 yıllık mekanik, kaporta, hasar, sigorta ve yedek parça geçmişi ile Mercedes ailesine katılan İsmail Kantar; “ Mercedes markası altındaki tüm araç ve araç sahiplerine, markamızın prestiji olan kaliteli hizmeti vermeyi amaçladık. Bunu amaçlarken de hızlı ve doğru süreç yönetimini ilke edindik. 1.500m² kapalı alana sahip servisimizde, Mercedes’in tavsiye etmiş olduğu teknolojik ve güncel donanımlarla birlikte, ihtiyaç duyulan mekanik işlemler, bakım onarım, kaporta, boya, mekanik, oto kuaför ve kullanılmış oto satış hizmetleri vermekteyiz.”dedi.

Bir 4 kişi, araba ve yazı görseli olabilir

ÖNCE BİZ TEST EDİYORUZ

5 yıl önce kurduğu kendi şirketinde işinde uzman ve deneyimli personelleriyle Mercedes kullanıcılarına hizmet etmeyi sürdüren İsmail Kantar, günlük ortalama 10 araç aldıklarını, gerekli tüm tamir ve bakımları yaptıktan sonra araçları önce kendilerinin test ettiğini sonra müşterilerine araçlarını teslim ettiklerini söyledi. Can güvenliğinin her şeyin öncesinde olduğu belirten Kantar;. “Afyonkarahisar’da Mercedes Benz özel servis hizmetini veriyoruz. Müşterilerimiz araçları arıza yaptığında veya herhangi bir kaza anında bizi ararlar. Aracı servisimize getirir ve gerekli tüm kontrol ve tamirlerini yaparız. Aracımıza önce biz biner ve testlerini yaparız. Bir kusur görmez isek müşterimize teslim ederiz” dedi.

BİZDE OLDU BİTTİ YOK

Özellikle yaz aylarında yerli ve gurbetçi müşterilerimizin sıklıkla tercih ettiği Mercedes marka otomobillerin arazı veya kaza anında kendilerine getirildiğini belirten İsmail Kantar; “Aracımızı servisimize aldıktan sonra önce tüm kontrollerini yaparız. Sonrasında tamir ve bakım neyi gerektiriyorsa yaparız. Tamir sonrasında da gördüğümüz en ufak kusuru gidermek için gereğini yaparız. Çünkü araçlarımız hayat taşıyor. Bizde kesinlikle oldu bitti diye bir şey yok. Müşterimizin en küçük talebini dahi anında yerine getiririz”dedi.

Müşterilerin büyük memnuniyetle ayrıldığı Mercedes Benz Özel Servisi Premium Otomotiv , sektördeki yeniliklerine önümüzdeki günlerde de devam edeceği öğrenildi.

 Bir 2 kişi, araba ve yazı görseli olabilir

Bir 1 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 1 kişi, araba ve yazı görseli olabilir

Bir 3 kişi, televizyon ve yazı görseli olabilir