Gözden kaçırmayın

Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, halk günü toplantısı kapsamında bu defa Başmakçı’yı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başmakçı ilçesindeki kadınlar, Vali Yiğitbaşı'na büyük bir ilgi gösterdi. Halk toplantısında vatandaşlarla bir araya gelen Vali Yiğitbaşı, özellikle kadınların taleplerini dinledi ve onlarla yakından ilgilendi. Toplantıya katılan kadınlarla samimi diyaloglar kuran Yiğitbaşı, her biriyle ayrı ayrı fotoğraf çektirdi.

TALEPLER MASAYA YATIRILDI

Başmakçı Kaymakamlığı'nda gerçekleştirilen halk toplantısında, Vali Yiğitbaşı, devletin her zaman vatandaşların yanında olduğunu vurguladı. İlçedeki kadınların taleplerine yönelik olarak çeşitli istişarelerde bulunuldu. Kadınların istekleri ve önerileri, Vali Yiğitbaşı tarafından dikkatle dinlenerek, çözüm önerileri için gerekli birimlere talimat verdi.

VALİ YİĞİTBAŞI’NIN HALKLA SAMİMİYETİ BEĞENİ TOPLADI

Toplantıya dair samimi anlar, Afyonkarahisar Valiliği tarafından paylaşılan fotoğraflarla da ölümsüzleştirildi. Ziyaretin ardından, Vali Yiğitbaşı'nın kadınlarla kurduğu yakın iletişim ve onların sorunlarına yönelik gösterdiği ilgi, bölge halkı tarafından takdirle karşılandı.

 

HABER: NURBANU SOY