Gözden kaçırmayın

Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nın Ağustos ayı olağan meclis toplantısında İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Siper misafir olarak ağırlandı. ATSO Başkanı Hüsnü Serteser ve Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten'in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantı, geniş katılımla dikkat çekti.

İGM BAŞKANI SİPER'DEN FAALİYET BİLGİLENDİRMESİ

Toplantının dilek ve temenniler bölümünde, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Siper, ATSO meclis üyelerine hitaben bir sunum gerçekleştirdi. Bu sunumda, İl Genel Meclisi tarafından hayata geçirilen projeler ve devam eden çalışmalar hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı. Mehmet Siper özellikle kırsal kalkınma ve altyapı projelerinin bölge için önemine vurgu yaparak, yapılan çalışmaların Afyonkarahisar'ın ekonomik ve sosyal yapısına katkı sağladığını belirtti.

SORU-CEVAP BÖLÜMÜ İLE KATILIMCILARIN GÖRÜŞLERİ ALINDI

Siper'in sunumunun ardından, toplantı soru-cevap bölümüyle devam etti. Bu bölümde, ATSO meclis üyeleri, İl Genel Meclisi Başkanı'na merak ettikleri soruları yöneltti. Mehmet Siper, gelen soruları yanıtlayarak, bazı projelerle ilgili ek bilgiler paylaştı ve katılımcıların görüşlerini aldı.

Ağustos ayı olağan meclis toplantısı, soru-cevap bölümünün ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. ATSO Başkanı Hüsnü Serteser ve Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, toplantıya katılan misafirlere teşekkürlerini iletti.

 

HABER: NURBANU SOY