Gözden kaçırmayın

Avcı’dan Köksal’a çağrı: Görevden al!Avcı’dan Köksal’a çağrı: Görevden al!

Faruk Duha Erhan, son dönemde partileri hakkında ortaya atılan iddiaların, genç üyeler üzerinden yürütülen bir yıpratma operasyonu olduğunu belirtti. Özellikle bir genç üyeyle ilgili çıkan asılsız haberlerin, üyenin kendisinin de bu iddiaları reddetmesine rağmen yayıldığını ifade etti. Erhan, bu olayların gençlerin zarar görmesini engellemek adına asgari düzeyde açıklama yapma zorunluluğu doğurduğunu söyledi.

ASILSIZ İDDİALARA KARŞI UYARI

Erhan, medyada yer alan belgelerin ve haberlerin, genç üyeler arasındaki uyuşmazlıklarla ilgili dosyaların teslimine dair belgeler olduğunu vurguladı. Bu belgelerin partiyi ve genç üyeyi yıpratmaya yönelik asılsız iddialarla bağlantılı olarak gösterilmesinin doğru olmadığını belirtti. CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı'na herhangi bir resmi başvuru yapılmadığını da ekleyen Erhan, partilerinin her zaman demokratik ve adil yönetim kurallarıyla işlediğini ifade etti.

"GEÇMİŞİN HESABINI SORMAYA VAR MISIN AKP?"

Sözlerinin devamında Erhan, AK Parti'ye ve yerel yöneticilere seslenerek siyasette temiz kalma konusunda meydan okudu. "Biz, 6 aylık faaliyetlerimizi şeffaf bir şekilde ortaya koyuyoruz. Peki, siz 20 yıllık geçmişinize bakmaya var mısınız?" diyerek, belediyelerine olan güvenlerinin tam olduğunu belirtti.