Gözden kaçırmayın

Taşlar yerine oturuyor!Taşlar yerine oturuyor!

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, vatandaşlarla yaptığı buluşmalarda halkın sıcak ve samimi yaklaşımının, görevini icra ederken kendisine büyük bir güç verdiğini belirtti. Vali Yiğitbaşı, "Kalbe girmek ve o kalplerde sevgiyle yer edinebilmek ne kadar kıymetli ise vatandaşlarımızın içten bir merhabası, sıcacık gülümsemesi ve hayır duası da bizler için o kadar anlamlı" ifadelerini kullandı.

Yiğitbaşı, halkın bu sevgi ve güvenini kazanmanın, şeffaf ve etkin bir yönetim anlayışıyla mümkün olacağını vurguladı. "Vatandaşlarımızın sevgisine ve dualarına her zaman mazhar olabilmek, onların güvenini daima korumakla mümkün. Bu da bizim için en büyük motivasyon kaynağıdır" diye ekledi.

HALKIN DESTEĞİYLE BÜYÜYEN PROJELER

Afyonkarahisar genelinde sürdürülen projelere değinen Vali Yiğitbaşı, bu projelerin halkın desteğiyle daha da güç kazandığını belirtti. "Afyonkarahisar genelinde halkın sevgisi ve desteğiyle yürütülen projeler, bu sinerjiyle büyümeye devam ediyor. Devlet olarak amacımız, her zaman halka en iyi hizmeti sunmak" dedi.

Vali Yiğitbaşı, devletin halka en iyi hizmeti sunma amacında olduğunu belirterek, halkla güçlü bir iletişim ve güven ilişkisinin bu süreçte önemli bir rol oynadığını ifade etti. Halkın güvenini ve sevgisini kazanmanın, hizmet kalitesini artıran temel bir unsur olduğuna dikkat çekti.