Gözden kaçırmayın

Taşlar yerine oturuyor!Taşlar yerine oturuyor!

Afyonkarahisar’da araba sahibi olma hayaliyle Eminevim’e başvuran F.S., karşılaştığı sorumsuzluk nedeniyle büyük bir mağduriyet yaşadı. Geçtiğimiz yıl 800 bin TL değerindeki bir araba almak için sisteme dahil olan F.S., aylık taksitlerin yüksek olması nedeniyle firma yetkilileriyle görüşerek toplam ödeme tutarını 500 bin TL’ye indirmek istedi. Bunun üzerine Eminevim Afyonkarahisar yetkilileri, bu talebi kabul ederek gerekli evrakları hazırladı ve anlaşmayı bu tutar üzerinden imzaladılar.

F.S., beş ay boyunca her ay 20 bin TL ödeme yaparak, sözleşmede belirtilen araba teslim tarihinde arabasını almak için firmaya başvurdu. Ancak Ağustos ayının son haftasında arabasını teslim alması gereken F.S., Eminevim yetkililerinin verdiği bilgiyle adeta şok geçirdi.

5 AY SONRA BİLGİLENDİRDİLER

Firma yetkilileri, genel merkezin fiyat düşürme talebini kabul etmediğini ve bu durumu Afyonkarahisar şubesine beş ay önce bildirdiklerini ancak gelen bu maili görmediklerini ve bu nedenle de F.S.’yi bilgilendiremediklerini söylediler. Böylece, F.S.’nin ödemesi gereken tutar aslında 33 bin TL iken, beş ay boyunca 20 bin TL ödeme yapmış ve sistemde eksik ödeme yaptığı görüntülendiği için arabayı alamayacaklarını söylediler.

Bir ay içinde 7 kez genel merkezi arayan F.S., her defasında sorunu çözüp kendilerini yeniden arayacaklarını söylediklerini belirtti.

F.S., hem maddi hem de manevi açıdan büyük bir mağduriyet yaşarken, firmanın sorumsuz tavrı, vatandaşların gözünde firmaya olan güvenini de sorgulattı.

 

HABER: NURBANU SOY