Gözden kaçırmayın

Bir Başarı Plaketi de Türk Kızılay'ından!Bir Başarı Plaketi de Türk Kızılay'ından!

TED Afyon Koleji Özel Ortaokulu Fen Bilimleri Öğretmeni Adile Emel, 44 ülkeden 1284 proje arasından sıyrılarak eTwinning Ödül Programı’nda ödül almaya hak kazandı. Türkiye’yi gururlandıran Adile Emel, eTwinning Avrupa Özel Ödülü’nü kazanan 5 öğretmenden biri olarak ülkemizi ve Afyon’u Brüksel Yıllık Konferansı'nda başarıyla temsil etti.

"NATURAL IS GOOD, CHEMİCAL IS BAD" PROJESİYLE ÖDÜL KAZANDI

Adile Emel'in ödüle layık görülen projesi olan "Natural is good, chemical is bad", gıda katkı maddeleri ile ilgili bilinç oluşturmayı hedefleyen önemli bir çalışma olarak öne çıktı. Bu proje kapsamında öğrenciler, gıda katkı maddeleri konusundaki doğru ve yanlış bilgileri ayırt etmeyi öğrenirken, bilimsel araştırmalar yaparak sahte bilgilere karşı farkındalık kazandılar. Proje, Brüksel Yıllık eTwinning Konferansı'nda uluslararası bir platformda ödül almayı başardı.

BRÜKSEL'DE ATÖLYE LİDERİ OLARAK TÜRKİYE'Yİ TEMSİL ETTİ

Brüksel'de düzenlenen yıllık konferansta Adile Emel, gıda katkı maddeleri üzerine gerçekleştirilen bir atölye çalışmasında liderlik yaptı. Bu atölyede, Türkiye'yi temsil eden öğretmen olarak sahte ve gerçek bilgilerin nasıl ayırt edilebileceğine dair önemli sunumlar gerçekleştirdi. Öğrencileri de projede aktif olarak yer alarak, Avrupa’daki üniversite kabul süreçlerinde avantaj sağlayacak sertifikalar aldılar.

Afyon Yerel Haber olarak, hem öğretmenimiz Adile Emel’i hem de projeye destek veren öğrencilerimizi bu büyük başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.