Gözden kaçırmayın

27 ilden gelen 44 öğrenciden Şehit ve Gaziler Derneğine ziyaret27 ilden gelen 44 öğrenciden Şehit ve Gaziler Derneğine ziyaret

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi, kalp ameliyatı olacak hastalar için tam bir şifa merkezi haline geldi. Kalp rahatsızlığı olup ameliyat olması gereken hastalar, başka illere ya da hastanelere gitmek yerine artık Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ni tercih ediyor. Hastanedeki görevine başlayalı 6 ay olmasına rağmen yoğun bir şekilde kalp ameliyatı yapan ve başarılı operasyonlarla hastaları sağlığına kavuşturan Opr. Dr. Ercüment Ayva, son olarak aynı gün içinde beş hastayı ameliyat ederek hepsini taburcu etti.

DR. ERCÜMENT AYVA'NIN BAŞARI HİKAYESİ

Konuyla ilgili açıklama yapan Dr. Ayva, "Kısa sürede şehrimizdeki en büyük ve en çok sayıda kalp ameliyatı yapan merkez haline geldik. Devlet hastanesindeki görevime başlarken dediğim gibi, kendi memleketimde bu şekilde hizmet verebilmek, tecrübemi devlet çatısı altında sunabilmek en büyük motivasyonum. 6 ay gibi kısa bir sürede şehrimizde en büyük ve en çok referans edilen kalp cerrahisi merkezi olduk. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma ve yöneticilerime teşekkür ediyorum" dedi.

AYNI GÜN TABURCU EDİLEN HASTALAR

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde kalp ameliyatı için yoğun bir talep yaşanıyor. Dr. Ercüment Ayva'nın liderliğinde gerçekleştirilen başarılı operasyonlar, hastaların başka illere gitme zorunluluğunu ortadan kaldırıyor. Kalp ameliyatı olacak hastalar, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ni güvenle tercih ediyor.
Son olarak, Dr. Ayva'nın ameliyat olmak için aynı gün hastaneye yatan beş hastaya operasyon yapıp hepsini aynı gün taburcu etmesi, hastanenin sağlık hizmetlerindeki başarısını bir kez daha gözler önüne serdi. 
Dr. Ercüment Ayva, başarısının ardında ekip çalışmasının önemine vurgu yaparak, "Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma ve yöneticilerime teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

HABER: SELDA ŞENKAYA