Gözden kaçırmayın

Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?

Ziyarette Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Mahmut Emin Birliktir, Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Elçi, Faruk Kılınç, Ali Osman Okşar ve İsa Kuş hazır bulundular.

"GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ"

Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti hakkında müftü İmamoğlu'na bilgiler aktaran Başkan Artuk, "Cemiyetimiz, ilimizde çalışan basın camiasının birçoğunun üye olduğu 1983 yılında kurulmuş 10'a yakın internet sitesinin, 7 gazeteden 5'inin, 5 radyodan 3'ünün ve bütün bu tarz mecralardaki arkadaşlarımızın emek ve gönül verdiği bir cemiyet. Yönetim Kurulumuzda da Mehmet Emin Güzbey,Bekir Yeşilay, Sezer Küçükkurt, Mahmut Emin Birliktir, İsa Kuş, Ali Osman Okşar, Faruk Kılınç, Ömer Elçi, Mehmet Abdioğulları, Yasin Köksal gibi sektörümüzün önde gelen isimleri yer alıyor. Çalışmalarımıza her zamanki gayretimizden daha fazlasıyla devam edeceğiz ve güzel işlere imza atacağız" şeklinde konuştu. 

"ÖNEMLİ BİR GÖREVİ İFA EDİYORSUNUZ"

Afyonkarahisar Müftüsü Lütfü İmamoğlu ise gazeteciliğin önemine vurgu yaparak Kur'an-ı Kerim'den örnekler verdi. İmamoğlu, "Gerçekten önemli bir görevi ifa ediyorsunuz. Kur'an-ı Kerim'de de baktığımız zaman gazeteciliğe yorumlayacağımız ayetler var. Örnek vermek gerekirse; 'Eğer bir fasık size bir haber getirdiği zaman onun doğruluğunu araştırın' diyor Kur'an-ı Kerim'de. Çünkü neden? Araştırmadan, doğruluğundan emin olmadan haber yapıldığı zaman karşıdaki kişinin onuru, gururu kırılabilir. Bu bakımdan dikkatli olmakta fayda var. Ben de sizlere işlerinizde muvaffakiyetler diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

HABER: SELDA ŞENKAYA