Gözden kaçırmayın

Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?

Emirdağ, hayırsever iş insanı Özcan Halaç'ın katkılarıyla, çocuklar için önemli bir yatırıma ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı olarak hizmet verecek olan ve 100 çocuğun barınma ihtiyacını karşılayacak Emirdağ Çocuk Evleri Sitesi'nin inşaatına başlama süreci resmen duyuruldu.

BAŞKAN SERKAN KOYUNCU'DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Proje hakkında açıklamalarda bulunan Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, bu yatırımın ilçenin sosyal yapısına büyük katkı sağlayacağını vurguladı. Koyuncu, "Hayırseverimiz Özcan Halaç'ın ilçemize kazandıracağı ve Aile Bakanlığımıza bağlı çalışacak 100 çocuk kapasiteli, Emirdağ Çocuk Evleri Sitesi'nin inşaatı yarın başlıyor. Bu değerli katkı için Özcan Halaç ve Halaç Ailesi'ne teşekkür ediyoruz" dedi.

EMİRDAĞ’IN GELECEĞİNE YATIRIM

Başkan Koyuncu, bu yatırımın sadece bir inşaat projesi olmadığını, Emirdağ'ın sosyal ve kültürel gelişimine de önemli katkılar sağlayacağını belirtti. Koyuncu, "Hep birlikte büyüyen, gelişen ve kocaman bir şehir olan Emirdağ hayalimize doğru koşar adımlarla ilerliyoruz" diyerek, ilçenin gelişim sürecindeki kararlılıklarını ifade etti.

 

HABER: SELDA ŞENKAYA