Gözden kaçırmayın

Vali Yiğitbaşı, İl Merkezinde Görev Yapan Muhtarlarla Bir Araya GeldiVali Yiğitbaşı, İl Merkezinde Görev Yapan Muhtarlarla Bir Araya Geldi

CHP’li Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu, AK Partili Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret, iki başkanın siyasi farklılıklarına rağmen ortak değerlerde buluştuğunu gösterdi.

CHP’li Başkan Veysel Topçu, beraberinde Dinar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sabri Can Bekle ve İl Genel Meclis Üyesi Nihat Çalışkan ile birlikte Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş'ı ziyaret ederek dostluk mesajı verdi. Başkan Öztaş, misafirlerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.

SUÇIKAN’IN MAKETİ DOSTLUK SİMGESİ OLDU

Dinar Belediye Başkanı Topçu, Sandıklı’da gördüğü misafirperverlikten övgüyle bahsetti. Başkan Topçu, "Sandıklı’daki sıcak karşılama ve misafirperverlik bizleri çok mutlu etti. Bu ziyaretin, ilçelerimiz arasında güçlü bağlar kurmaya vesile olmasını umuyorum" ifadelerini kullandı.

Ziyaretin ardından Başkan Topçu, Sandıklı Belediye Başkanı Öztaş’a, Dinar’ın sembollerinden biri olan Suçıkan’ın maketini hediye etti. Başkan Öztaş, hediyeyi alırken Dinar Belediyesi’ne ve Başkan Topçu’ya teşekkür ederek, "İlçelerimiz arasındaki işbirliğini ve dostluğu artırmak adına bu tür ziyaretlerin devam etmesi dileğindeyim" dedi.

Haber: Nurbanu Soy