Gözden kaçırmayın

Avcı’dan Köksal’a çağrı: Görevden al!Avcı’dan Köksal’a çağrı: Görevden al!

19 Eylül Gazi ve Şehitler Günü vesilesiyle AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten, Kırka Belediye Başkanı Hakan Şahin ile birlikte Kırka Kasabası nüfusuna kayıtlı Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Bağlan’ın ailesine anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında şehit ailesine taziyelerini ve minnetlerini sunan Mesten, Türk milletinin şehitlerine ve gazilerine olan vefa borcunu hiçbir zaman unutmadığını vurguladı. Mesten, “Şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerinin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

KASABA MEYDANINDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Ziyaretin ardından, Milletvekili Mesten kasaba meydanında vatandaşlarla buluştu. Burada halkın taleplerini ve sorunlarını dinleyen Mesten, vatandaşlarla ülke gündemine dair samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Mesten’in ziyaretinden memnuniyet duyan kasaba sakinleri, kendisine teşekkürlerini iletti.

YENİ AÇILAN KADIN KUAFÖRÜNE ZİYARET

Milletvekili Mesten, kasabadaki ziyaretleri sırasında yeni açılan ücretsiz kadın kuaförüne de uğradı. İşletmeye hayırlı olsun dileklerinde bulunan Mesten, kadın istihdamı ve yerel girişimlerin desteklenmesi konusundaki memnuniyetini dile getirdi. Kuaför hizmetinin kasaba kadınları için önemli bir sosyal destek olduğunu belirtti.

BAŞKAN HAKAN ŞAHİN’DEN TEŞEKKÜR

Kırka Belediye Başkanı Hakan Şahin, Milletvekili Osman Mesten’in ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Milletvekilimiz her zaman bizlerin yanında ve destekçisi olmuştur. Bu anlamlı günde kasabamıza yaptığı ziyaret için kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

 

HABER: NURBANU SOY