Gözden kaçırmayın

Özkaya bilgi aldıÖzkaya bilgi aldı

CHP’nin Şuhut Belediye Başkan Adayı Mehmet Kahraman, hakkındaki iddialara yönelik açıklamalarda bulundu. 1995 yılından bu yana CHP’nin çeşitli kademelerinde görev aldığını vurgulayan Kahraman, 2019 yılında gururla ilçe başkanlığı görevine seçildiğini ve 2023 yılına kadar bu görevi onurlu bir şekilde sürdürdüğünü ifade etti.

"PARTİ İÇİ KUTUPLAŞMAYA TAVİZ VERMEDİK"

Kahraman, 2024 yerel seçimlerinde CHP’nin kendisini Şuhut Belediye Başkan Adayı olarak gösterdiğini belirterek, bu süreçte ekip arkadaşlarıyla birlikte canla başla mücadele verdiklerini söyledi. Parti içi kutuplaşmalara taviz vermediğini belirten Kahraman, ideolojisi ve idealleri doğrultusunda hareket ettiğini vurguladı.

"ELEŞTİRİLERİ GÜLEREK İZLİYORUM"

Kendisini ve yönetim kurulunu eleştirerek rant sağlamaya çalışan kişileri eleştiren Kahraman, bu kişilerin kendi çıkarları peşinde olduklarını belirtti. "Adımı kullanarak kendi adlarına çıkar sağlama peşinde olanları gülerek izliyorum" diyen Kahraman, bu duruma karşı tavrını açık bir şekilde ortaya koydu.

"MÜCADELE EDEN KAZANIR"

Kahraman, açıklamasının sonunda bu kişilere şu tavsiyede bulundu: "Kendi tırnaklarınızla mücadele edin, görelim ne kadar menfisiniz? Ne kadar adamsınız?" diyerek, mücadeleci bir duruş sergilemelerini istedi.