Gözden kaçırmayın

Sandıklı Yunus Emre Meslek Yüksekokulu’nda Oryantasyon ProgramıSandıklı Yunus Emre Meslek Yüksekokulu’nda Oryantasyon Programı

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Eczacılık Fakültesi öğrencileri, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) tarafından düzenlenen bilgilendirme seminerine katılarak, Türkiye'nin teknoloji hamlesi hakkında önemli bilgiler edindi. T3 Vakfı Afyonkarahisar İl Sorumlusu Betül Can tarafından verilen seminerde, öğrenciler Teknofest ve Milli Teknoloji Hamlesi gibi önemli projeler hakkında bilgilendirildi.

TEKNOFEST VE BURS PROGRAMLARI TANITILDI

Seminerde Betül Can, AFSÜ Eczacılık Fakültesi öğrencilerinin Teknofest yarışmalarına özellikle “Sağlıkta Yapay Zekâ” alanında başvurabileceklerini belirtti. Ayrıca T3 Vakfı'nın sunduğu çeşitli burs programları hakkında da bilgi verildi. Can, öğrencilerin “eğitim destek” ve “sen geleceksin” burs programlarına başvurabileceklerini ifade ederken, aynı zamanda “eğitmen mentör” ve “yükselen yıldız” burs programlarına katılım fırsatlarından da bahsetti.

T3 AI: YAPAY ZEKÂDA MİLLİ HAMLE

Seminerin en dikkat çekici bölümlerinden biri ise T3 Vakfı’nın yeni yerli ve milli yapay zekâ projesi olan T3 AI oldu. Betül Can, bu proje kapsamında AFSÜ öğrencilerinin gönüllü olarak destek verebileceğini belirtti. T3 AI projesi, Türkiye’nin yapay zekâ teknolojilerinde bağımsızlık ve ilerlemeyi hedefleyen önemli bir adım olarak tanıtıldı.