Gözden kaçırmayın

Taşlar yerine oturuyor!Taşlar yerine oturuyor!

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Cengiz Üstün, beraberindeki heyetle birlikte Afyonkarahisar’ın eski valisi, Kayseri’nin mevcut valisi Gökmen Çiçek’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Afyonkarahisar Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Yılmazaslan ve 2024 Yılının Ahisi seçilen Salih Yılmaz Beytür de hazır bulundu.

GÖKMEN ÇİÇEK’İN AFYONKARAHİSAR’DA BIRAKTIĞI İZLER

Afyonkarahisar’da görev yaptığı süre boyunca esnaflarla yakın ilişkiler kuran ve "esnaf dostu" olarak anılan Vali Gökmen Çiçek, şehirde yaptığı hizmetlerle iz bıraktı. ESOB Başkanı Cengiz Üstün, Çiçek’in Afyonkarahisar’da görev yaptığı süre zarfında gösterdiği özverili çalışmalar ve esnafa verdiği destek için teşekkür ederek, “Sayın Valimiz, Afyonkarahisar’da gök kubbede hoş bir sada bıraktı” ifadelerini kullandı.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Cengiz Üstün, misafirperverliğinden dolayı Vali Çiçek’e teşekkür ederek, “Afyonkarahisarımızda emekleri ve hizmetleriyle yâd ettiğimiz, esnaf dostu Sayın Gökmen Çiçek Valimize misafirperverliği için çok teşekkür ederiz” dedi.