Gözden kaçırmayın

İsrail’e Giden Gaz Vanalarını Ve Üsleri Kapatalım: Katliama Ortak Olmayalım!İsrail’e Giden Gaz Vanalarını Ve Üsleri Kapatalım: Katliama Ortak Olmayalım!

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı'nın haftalık olağan basın toplantısı, Tanıtım ve Medya Başkanı Halil İbrahim Sevim başkanlığında gerçekleşti. Toplantıya, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Saygı ve Ahmet Yıldız da katıldı. Sevim, konuşmasında CHP’yi eleştirerek, “CHP, katil İsrail’e ve terör örgütlerine destek veren ülkelere karşı tepki göstermiyor” ifadelerini kullandı. Sevim, CHP'nin uluslararası politikada sessiz kalmasını eleştirirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Birleşmiş Milletler kürsüsünde mazlumların hakkını savunduğunu ve İstanbul’daki Yatırım Danışma Konseyi’nde Türkiye Yüzyılı için önemli adımlar attığını vurguladı.

TÜRKİYE EKONOMİSİNE GÜVEN MESAJI: YENİ REFORM PAKETLERİ YOLDA

Sevim, Türkiye ekonomisine güvenen herkesin yanında olduklarını belirterek, Afyonkarahisar’da süren yatırımlar ve ikinci OSB’nin altyapı çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ayrıca, orta vadeli program kapsamında açıklanan ekonomik verilerin başarılı olduğunu, büyüme, istihdam, dış ticaret ve enflasyon rakamlarının olumlu sonuçlar verdiğini söyledi. Erken seçim taleplerini ise ciddiye almadıklarını ifade etti.

AK PARTİ TEŞKİLATINDA KONGRE SÜRECİ BAŞLIYOR

Sevim, İl Başkanı Av. Turgay Şahin’in geçtiğimiz hafta yoğun bir çalışma dönemi geçirdiğini belirtti. Şahin’in, Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir riyasetinde yapılan il başkanları toplantısına katıldığını, kongre sürecine ilişkin istişarelerde bulunduğunu söyledi. Ekim ayı itibariyle ilçe kongrelerinin başlayacağını ifade eden Sevim, AK Parti’nin milletin partisi olduğunu ve Türkiye Yüzyılı kadrolarının görev alacağı kongrelerin şölen havasında geçeceğini belirtti.

CHP’Lİ AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ’NE YÖNELİK MOBBİNG İDDİALARI

Sevim, basın toplantısının yerel gündem bölümünde CHP’li Afyonkarahisar Belediyesi’ne yönelik mobbing iddialarına dikkat çekti. Belediye Personeli Serdar Çetinkaya’nın sendika başkanlığı nedeniyle hukuksuz bir şekilde görevden alınarak zor şartlar altında çalışmaya zorlandığını iddia etti. İdare Mahkemesi’nin yürütmeyi durdurma kararına rağmen belediyenin kararı özde değil sözde uyguladığını belirtti ve bu uygulamaların liyakat ve adaletle bağdaşmadığını söyledi. Sevim, "Afyonkarahisar halkı, adaletli ve dürüst bir yönetimi hak ediyor" diyerek CHP’li belediyeye çağrıda bulundu.