Gözden kaçırmayın

26 Ağustos Tabiat Parkı Yenileniyor26 Ağustos Tabiat Parkı Yenileniyor

Dazkırı Belediyesi’nin genç Belediye Başkanı Fatih Çiçek, ilçedeki gençlerle birlikte Adana Teknofest 2024 etkinliğine katılarak teknolojinin ve inovasyonun en yeni örneklerini yerinde inceledi. Teknolojiye meraklı gençlerle bir arada olan Başkan Çiçek, onlara hem destek verdi hem de birlikte keyifli bir gün geçirdi.

ADANA’DA TEKNOLOJİ DOLU BİR GÜN

Başkan Çiçek ve Dazkırılı gençler, TEKNOFEST 2024 alanında, yerli ve milli teknoloji projelerini yakından inceleme fırsatı buldu. Teknoloji ve inovasyon alanındaki bu önemli etkinlikte, gençler hem ilham aldı hem de ülkemizin teknolojik gelişmelerine tanıklık etti.

Teknofest’in ardından, gençler ve Başkan Çiçek, kısa bir Adana gezisi yaparak şehrin tarihi ve kültürel dokusunu keşfettiler. Gezi, Adana’nın lezzetli yemeklerinin tadıldığı keyifli bir akşam yemeğiyle sonlandı. Etkinlik boyunca gençlerle yakından ilgilenen Başkan Çiçek, bu tür organizasyonların gençlerin vizyonunu genişletmede önemli olduğunu vurguladı.

TEKNOFEST 2025 MESAJI

Başkan Çiçek, etkinliğin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Teknofest 2025’te aynı organizasyonda yine buluşmak dileğiyle" ifadelerini kullanarak, gelecek yıl da bu tür etkinliklerin devam edeceğinin de sinyalini verdi.