Gözden kaçırmayın

Kırlıoğlu'ndan Vali Yiğitbaşı'na ziyaretKırlıoğlu'ndan Vali Yiğitbaşı'na ziyaret

YÖREX 13.Yöresel Ürünler Fuarında protokol tarafından günün anlam ve önemine binaen konuşmalar gerçekleştirdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Antalya Valisi Hulusi Şahin, Eski Dışişleri Bakanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof.Dr.Muhammed Zeki Durak, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Hacısüleyman, Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır tarafından fuarın açılış konuşmaları yapıldı.

Açılış töreninin ardından Belediye Başkanı Veysel Topçu, fuarda çevre bölgelerden gelen yöresel ürünlerin tanıtıldığı stantları gezdi. Bölgeye özgü tarım ürünleri, el sanatları ve gıda ürünlerini inceleyen Başkan Topçu, stantlardaki yerel üreticilerle de sohbet ederek ürünler hakkında bilgi aldı.

Başkan Topçu, Bu tür organizasyonların yerel ürünlerin ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtılmasına büyük katkı sağladığını belirterek, fuarda emeği geçen tüm yetkililere teşekkür etti.

Fuara İlçemizden Başkan Topçu, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Veli Özcan ve Dinar Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Cengiz Güçlü katıldı.