Gözden kaçırmayın

Afyon yine sallandı...Afyon yine sallandı...

Karamık Karacaören Belediye Başkanı Üzeyir Kasap, vatandaşların taleplerine hızlı yanıt veren ve toplum odaklı çalışmalarıyla öne çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde trafik kazasında yakınını kaybeden Fatih Öztopbaş isimli vatandaş, akrabasının cenazesinin Yozgat’a nakli için gösterdiği yardımlardan dolayı Başkan Kasap’a CİMER üzerinden teşekkür mesajı gönderdi.

"GÖREVE GELDİĞİMİZDEN BERİ İNSAN ODAKLI ÇALIŞIYORUZ"

Başkan Kasap, 31 Mart 2024 tarihinde görevi devraldığından bu yana kasaba genelinde hizmet odaklı projelere ağırlık verdiklerini belirtti. Kasap, "Göreve geldiğimizden beri hakikaten kayda değer işler yaptık. Amacımız vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek ve onları memnun etmek," dedi. Kasaba genelinde yürütülen alt yapı çalışmaları, sosyal yardımlar ve temizlik hizmetlerine değindi.

ALTYAPI VE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI

Başkan Kasap, kasaba genelinde Çiçek Sokak'ta kilitli parke ve bordür çalışmaları yapıldığını, ayrıca Sultandağı Sokak ve Çay Yolu Caddesi’nde içme suyu şebekesi ile kanalizasyon çalışmalarının gerçekleştirildiğini ifade etti. "Kasabamızın altyapı sorunlarını çözmek için yoğun bir çaba içerisindeyiz. İller Bankası ile yapılan protokol çerçevesinde yeni içme suyu şebekesi kurulacak ve 1500’er tonluk iki adet su deposu yapılacak. Böylece kasabamızda su sıkıntısı kalmayacak," dedi.

SOSYAL DESTEKLER VE BAKIM HİZMETLERİ

Kasap, kasaba içinde yürütülen sosyal hizmetler hakkında bilgi vererek, cenaze hizmetlerinin belediye tarafından ücretsiz sağlandığını ve yaşlılara yönelik yardım faaliyetlerinin sürdürüldüğünü söyledi. "Yaşlı ve yürüme zorluğu çeken vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını evlerine kadar götürüyoruz. Ayrıca engelli kardeşlerimize engelli aracı temin ediyoruz," dedi.

EĞİTİM VE MİSAFİR AĞIRLAMA ÇALIŞMALARI

Başkan Kasap, çocukların eğitimine verdikleri önemi vurgulayarak, kasabada eğitim gören öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak için çalıştıklarını belirtti. Kasabaya gelen misafirleri de ağırladıklarını ve onlara iyi bir ev sahipliği yaptıklarını ifade etti. "Misafirlerimiz bizim baş tacımızdır, onların memnun ayrılması bizim için önemlidir," dedi.

"AMACIMIZ MEMNUNİYET VE HİZMET ODAKLI BİR BELEDİYECİLİK"

Kasaba içerisinde açılması gereken yolların açılacağını ve düzenli hale getirileceğini belirten Başkan Kasap, hizmetlerini tamamen insan odaklı ve memnuniyet odaklı yürüttüklerini dile getirdi. Ayrıca, Karamık Gölü ve çevresindeki yangınlara hızlı müdahalede bulunduklarını ve çevre köylere yönelik itfaiye hizmetlerini aksatmadan sürdürdüklerini belirtti.