Gözden kaçırmayın

Afyon yine sallandı...Afyon yine sallandı...

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Kocatepe'nin Büyükkalecik beldesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sıcak bir ziyaret gerçekleştirdi. Vali Yiğitbaşı, ziyaretleri kapsamında bölge halkıyla sohbet ederken, beldede büyük ilgiyle karşılandı. Bu ziyaretin en samimi anlarından biri ise Şerife teyze ile gerçekleşen buluşma oldu. Vali Yiğitbaşı ile Şerife tezye arasında geçen o samimi anlar sosyal medyanın da ilgi odağı oldu.

ŞERİFE TEYZENİN SICAK KARŞILAMASI

Vali Yiğitbaşı'nın ziyareti sırasında Şerife teyze ile buluşması dikkat çekti. Şerife teyze, Vali Yiğitbaşı'nı gördüğünde duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Kızım" diyerek hitap etti. Vali Yiğitbaşı da bu güzel sözlere karşılık vererek, "Şerife teyzemizin dualarıyla güç bulduk, yürekten bir sohbetin huzurunu paylaştık. Şerife teyzemiz devletine ve çalışanlarımıza olan minnetini derin ve sevgi ile ifade ederken, Osmanlı’dan okuduğu Yalan Dünya Kaidesi ile hepimizin kalbine dokundu" ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

Beldede yaşayan vatandaşlar, Vali Yiğitbaşı'nın kendileriyle birebir ilgilenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Şerife teyze gibi birçok vatandaş, Vali’nin sıcak yaklaşımı ve samimiyeti için teşekkür ederek, “Valimiz her zaman yanımızda ve sorunlarımızı dinliyor. Bu bizi çok mutlu ediyor” sözleriyle duygularını ifade ettiler.