Gözden kaçırmayın

Milletvekili Olgun; Devlet ile halkın arasında bir köprü görevi görüyorlarMilletvekili Olgun; Devlet ile halkın arasında bir köprü görevi görüyorlar

Dazkırı ilçesinde ikamet eden Ali İhsan Yücel, yürüme engeli nedeniyle 2 yıldır akülü tekerlekli sandalye arayışındaydı. Uzun süredir beklediği bu hayali, Dazkırı Belediyesi'nin desteğiyle gerçeğe dönüştü.

Dazkırı Belediye Başkanı Fatih Çiçek, Ali İhsan Yücel’in akülü tekerlekli sandalyesine kavuşma sürecinde öncü rol üstlendi. Başkan Çiçek, yaptığı açıklamada, "İlçemizde ikamet eden Ali İhsan Yücel abimiz, yürüme engeli nedeniyle 2 yıldır akülü tekerlekli sandalye arayışındaydı. Bir süre önce bu talebini bizlere iletmişti. Biz de bu konuyu gündemimize aldık ve girişimde bulunduk. Dün itibariyle aracını teslim ettik." ifadelerini kullandı.

BÜYÜK EMEKLERLE SAĞLANAN DESTEK

Başkan Çiçek, akülü tekerlekli sandalyenin temin edilmesinde katkısı bulunan isimlere de teşekkür etmeyi ihmal etmedi. "Araç temininde büyük emekleri olan önceki dönem İl Genel Meclis Başkanımız Burhanettin Çoban, AK Parti İl Başkanımız Turgay Şahin, AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve İlçe Koordinatörümüz Ali Kargı, AK Parti İlçe Başkanımız Cahit Gürten'e teşekkürlerimi sunuyorum" diyen Çiçek, bu dayanışmanın önemine dikkat çekti.