Gözden kaçırmayın

Müdür Sünnetci Olgunlaşma Enstitüsü'ne Ziyaret GerçekleştirdiMüdür Sünnetci Olgunlaşma Enstitüsü'ne Ziyaret Gerçekleştirdi

Afyonkarahisar'da eğitim yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Şehrin eğitim kalitesini artırma amacıyla kurulan Birikim Okulları Kampüsü, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nın katılımıyla kapılarını açtı. Açılış töreninde konuşan Yiğitbaşı, kampüsün Afyonkarahisar'a ve ülkemize hayırlı olmasını dileyerek, eğitime yapılan yatırımın geleceğe yapılan en önemli yatırım olduğunu vurguladı.

26 DERSLİKTE GENİŞ EĞİTİM İMKANI

Yeni açılan Birikim Okulları Kampüsü, 26 derslik kapasitesiyle dikkat çekiyor. Kampüs bünyesinde 2 ana sınıfı, 8 ilkokul, 8 ortaokul ve 8 lise sınıfı bulunuyor. Böylece, okul öncesinden lise eğitimine kadar geniş bir yelpazede hizmet sunacak olan kampüs, öğrencilerin eğitim ihtiyaçlarını modern ve donanımlı bir ortamda karşılayacak. Vali Yiğitbaşı, "Bu tür eğitim yatırımları, şehrimizin ve ülkemizin gelişimine büyük katkı sağlayacaktır" dedi.

AFYONKARAHİSAR’IN EĞİTİM ALTYAPISINA KATKI

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, konuşmasında eğitimin önemine vurgu yaparak, Birikim Okulları Kampüsü’nün şehrin eğitim altyapısına önemli bir katkı sağlayacağını ifade etti. "Öğrencilerimizin en iyi şekilde yetişmesi, ülkemizin geleceği için hayati öneme sahip. Bu kampüs de bu hedef doğrultusunda büyük bir adım," diyerek, böylesine kapsamlı bir eğitim kurumunun açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

EĞİTİME YAPILAN YATIRIM, GELECEĞE YAPILAN YATIRIMDIR

Açılış töreninde konuşma yapan Vali Yiğitbaşı, eğitimde kalitenin artırılmasının ülkenin geleceği için büyük önem taşıdığını belirterek, "Eğitime yapılan her yatırım, geleceğimize yapılan yatırımdır. Bu kampüsün Afyonkarahisar’a kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum," dedi. Kampüsün sunduğu imkanlar ve modern eğitim anlayışı ile şehrin eğitim standartlarını yükseltmesi bekleniyor.

Açılış programına Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Yıldız, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Ali Uysal, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Peker, Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş, Afyonkarahisar İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu, Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Erkan Tanyeri, Birikim Okulları Genel Müdürü Salih Eren ve Kurum personelleri, veliler ve öğrenciler katıldı.