Gözden kaçırmayın

O vatansız bir hain olarak öldüO vatansız bir hain olarak öldü

MÜSİAD Kadın tarafından düzenlenen Uluslararası Farkındalık Zirvesi (International Awareness Summit-IAS) MÜSİAD Genel Merkezi'nde yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, TÜBİTAK MAM Başkanı Prof. Dr. Burcu Özsoy, Yazar Jenny Molendyk Divlevi, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın katılımıyla gerçekleştirilirken, törende MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, MÜSİAD Kadın Başkanı Meryem İlbahar Koca da yer aldı.

Törene Afyonkarahisar Valisi Doç.Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’da katıldı.

Vali Yiğitbaşı paylaşımında; “Saygıdeğer Hanımefendi Emine Erdoğan, TÜBİTAK MAM Başkanı Prof. Dr. Burcu Özsoy, Yazar Jenny Molendyk Divlevi ve birçok kıymetli isimle bir araya gelme fırsatı bulduğumuz MÜSİAD Kadın’ın düzenlediği Uluslararası Farkındalık Zirvesi’nden güzel anılar biriktirerek ayrıldık.

Bu vesile ile MÜSİAD Başkanı Mahmut Asmalı ve MÜSİAD Kadın Başkanı Meryem Tuba İlbahar Koca başta olmak üzere tüm MÜSİAD ailesine ve emeği geçen herkese teşekkür ederim”dedi.

Törende Vali Yiğitbaşı’na da zirveye katkılarından dolayı MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı tarafından teşekkür plaketi verildi.

Resim

Resim