Gözden kaçırmayın

Taytak yine müjdeyi verdiTaytak yine müjdeyi verdi

Basın toplantısında AK Parti teşkilat çalışmalarına değinen Sevim, “8. Olağan kongre sürecimiz ‘Umudun, icraatın ve geleceğin adı AK Parti’ sloganı ile hızlı bir şekilde başladı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve yol arkadaşlarının partimizi kurdukları 14 Ağustos 2001'deki gibi aynı heyecanla yolumuza devam ederek, "Doğruluktan, dürüstlükten, samimiyetten ayrılmadan, milletin emanetine halel getirmeden tüm Türkiye için, 85 milyonun her bir ferdi için çalışmayı sürdürüyoruz. AK Partili kadrolar olarak hep birlikte nice zorlukların üstesinden geldik, nice engellerle karşılaştık, nice badireler atlattık, nice saldırıları püskürttük. Şartlar ne olursa olsun millete verdiğimiz sözlere daima sadık kaldık. AK Parti Afyonkarahisar İl başkanımız Av. Turgay Şahin riyasetinde,18 ilçe üç belde de başladığımız kongrelerimizde Erkmen, Döğer ve Işıklar Beldeleri ile Çobanlar ilçemizde her zaman olduğu gibi yine kardeşlik ve dayanışma ikliminde kongrelerimizi gerçekleştirdik. Önümüzdeki kongrelerimizde de güçlenmiş, güç ve enerji toplamış bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Ak saçlılarımızın ve emektarlarımızın tecrübesini, gençlerimizin heyecanı ve dinamizmini, hanım kardeşlerimizin de nezaket ve samimiyetini birleştirerek inşallah bu hassas süreci tamamlamayı hedefliyoruz.

Bizim kongrelerimizde şölen rüzgarları eser. Bizim kongrelerimizde ayılıp bayılanlar olmaz, zira AK Parti’de tüm görevler bir bayrak yarışından ibarettir ve teşkilat adabımız bunu gerektirir.

Uyum ve ahenk içerisinde ilimizin her köşesine hizmet götürmek için gecesini gündüzüne katan İl Başkanımız ve milletvekillerimizle birlikte, yenilenen ve tazelenen İlçe teşkilatlarımızın da gücüyle durmadan, yorulmadan Afyonkarahisar için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.