-

Gözden kaçırmayın

Türkiye ŞampiyonuTürkiye Şampiyonu

Üniversitemiz, geleneksel hâle gelen Kurban Bayramı bayramlaşma törenini Rektörümüz Prof. Dr. Nurullah Okumuş'un ev sahipliğinde Merkezi Kantinde gerçekleştirdi. Törene, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Adem Aslan, fakülte dekanları, yüksekokul müdürleri, AFSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Başhekimi ve yöneticileri ile daire başkanları, akademisyenler ve idari personel katıldı

Törende konuşma yapan Prof. Dr. Okumuş, bayramlaşmanın kültürel değerlerimiz arasındaki önemine dikkat çekti. "Allah'a binlerce şükürler olsun ki bizi bir bayrama daha kavuşturdu. Yüce Allah'tan, hepimizi sevdiklerimizle beraber nice nice bayramlara tekrar kavuşturmasını diliyorum" dedi.

Prof. Dr. Okumuş, bayramın tüm İslam âlemi için sevinçle geçmediğini belirterek şunları söyledi: "Maalesef dünyanın birçok yerinde başını sokacak evi, yurdu olmayan; bir damla temiz suya, bir lokma ekmeğe ihtiyacı olan; çadırda yaşamasına rağmen tepesine bombalar yağan mazlum halklar var. Bunların başında da şu anda kardeş Filistin halkı geliyor. Rabbim inşallah bir sonraki bayrama kadar bu soykırımın sona ermesini; Filistinlilerin de sevdikleriyle beraber, mutlu ve huzurlu bir şekilde kendi yurtlarında, kendi yuvalarından bayramlarını eda etmesini nasip etsin."

AFSÜ'nün altıncı kuruluş yılını tamamladığını ve mensupları sayesinde giderek büyüdüğünü belirten Prof. Dr. Okumuş, "Tematik nitelikte butik bir üniversite olarak aile ortamını andıran kardeşlik ve iş birliğimizi sürdürdüğümüzde daha güzel gelişmeler yaşayacağımıza inanıyorum. Eğitim, finansal istikrar, akademik faaliyetler ve sağlık hizmeti sunumu açısından Türkiye özelinde ortalamanın üzerinde bir başarı düzeyindeyiz. Bu nedenle tüm akademik ve idari personelimize AFSÜ ailesinin mensubu oldukları için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Etkinlikte canlı enstrümantal müzik eşliğinde sohbet edilirken, katılımcılar bayramlaşma imkânı buldu. Tören, Rektörümüz Prof. Dr. Okumuş ve yöneticilerimizin katılımcılarla teker teker bayramlaşması ile sona erdi.