İYİ Parti Genel Başkan yardımcısı, Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun EPDK tarafından açıklanan elektrik satış fiyatlarına yapılan zam haberine sert tepki gösterdi.

Gözden kaçırmayın

AK Parti Milletvekili Dr. Hasan Arslan, Serper Sebze-Meyve Hali'ni Ziyaret EttiAK Parti Milletvekili Dr. Hasan Arslan, Serper Sebze-Meyve Hali'ni Ziyaret Etti

Milletvekili Olgun” Fatura her zaman yaptıkları gibi vatandaşa kesildi ve elektriğe %38 zam yapıldı! Anlayacağınız sarayın bitmek bilmeyen masrafları yine vatandaşımıza yazıldı. Emeklilerimizi ve asgari ücret ile çalışan milyonlarca vatandaşımızı açlık sınırının altında yaşamayı reva gören iktidar, elektrik fiyatlarına tek kalemde yüzde 38 zam yaptı.

Bu zam, millete zulümdür! Adaletiniz batsın! İnsafınız kurusun! Kuldan utanmıyorsunuz; bari Allah'tan korkun. Şatafatlı harcamaları kesmesi gereken, bütçesini küçültmesi gereken ilk kurum Cumhurbaşkanlığı'dır. İktidar sanki yemin etmiş söke söke vatandaşın varını yoğunu alacak.

Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek ne tesadüf ki bu gün attığı tweette “Başardık” demiş. Evet, Sayın Şimşek “ Başardınız. Halkımızı açlığa ve yoksulluğa sevk etmeyi başardınız. Gri listene çıktık dediğiniz gün elektriğe %38 zam ile vatandaşımız kara listeye girdi. Asgari ücrete % 0, elektriğe % 38 yapmayı başardınız. Elbette bunun faturasını halkımız size kesektir” dedi.