Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi’nin 2024 yılının Haziran Ayı olağan toplantısı, ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten’in idaresinde, ATSO Meclis Salonu’nda düzenlendi.

Gözden kaçırmayın

Sunumlarla anlatıldıSunumlarla anlatıldı

Çoğunluğun sağlanmasının ardından toplantıyı açan ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, “Geçmiş Kurban Bayramınızı tekrar kutlarım. Allah sağlık ve afiyet versin hepimize. Gündemimizin açılışını yaparken Afyonumuzun duayen iş insanı Orhan Yavuz Bey’i kaybetmenin üzüntüsü var üzerimizde tabi ki. Orhan Yavuz Bey sadece Afyonumuza değil aynı zamanda ülkemize de çok değer katan çok nadide bir insandı. Ben şahsen 33 sene beraber çalışma fırsatı buldum. Bu nedenle Orhan Bey ile çalışmak hem zor, hem onur verici, hem gurur verici aynı zamanda. Afyonumuz için fikri yatırımları hala devam etmekte açıkçası onu da söylemek istedim. Mekânı cennet olsun. Meclisimizde yer alıp da Afyon Gazeteciler Cemiyet Başkanlığı görevini yüklenen Sayın Önder Artuk Bey’e tekrar hayırlı olsun diyorum. Yine Meclisimizden Sayın Ahmet Akkent belediyemizde yapılan son genel kurulda Kent Konseyi Başkanı olarak yer almış. Dolayısıyla kendisine hayırlı olsun, görevlerinde başarılar diliyoruz. Meclis olarak üzerimize düşen ne varsa hangi meslek grubu olursak olalım yanında olduğumuzu söylüyorum. Özellikle basın camiamız da zaten Afyonumuzun gözü kulağı olması gerekiyor. Bu konuda da hep elbirliğiyle çalışacağımıza inanıyorum. Bu arada hac vazifesini yapmak için hacca giden Sayın Naci Mermer, Mustafa Bor, İbrahim Sömer ve Sefa Topal’ında hac ibadetinin rabbim tarafından kabul edilmesini ve yaptıkları duaların Afyonumuz, ülkemiz ve bizler için kabul olmasını diliyorum.”

Toplantının ikinci ve üçüncü gündem maddelerinde ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol, Meclis Üyeleri’ni bilgilendirdi.

Toplantının ikinci gündem maddesinde 2024 yılı Mayıs ayı karar özetleri oy birliği ile onaylandı.

Toplantının üçüncü gündem maddesinde 2024 yılı Mayıs ayı hesap hülasası oy birliği ile tasdik edildi.

Toplantının dördüncü gündem maddesinde ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yücel Albay, Yönetim Kurulu’nun Mayıs-Haziran 2024 faaliyetleri hakkında sunum yaptı.

Toplantının son gündem maddesi olan dilek ve temenniler kısmında; Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal Meclis Toplantısı’na teşrif etti. Ağırlıklı soru-cevabın olduğu toplantıda iş dünyası ve belediye yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, Belediye Başkanı Burcu Köksal ve ATSO Meclis Üyelerine katılımları dolayısıyla teşekkür ederek toplantıyı kapattı.