ATSO KOBİ Akademisi etkinlik takvimi çerçevesinde ATSO ve Arçelik Solar Enerji Sistemleri işbirliğinde “Sürdürülebilir Enerji Çözümleri” semineri ATSO’da gerçekleştirildi.

Gözden kaçırmayın

2024 faaliyetleri görüşüldü2024 faaliyetleri görüşüldü

Seminerin açış konuşmasını Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Mühsürler yaptı. Mühsürler, “Odamız ve Arçelik Solar Enerji Sistemleri işbirliğinde gerçekleştirilecek seminerimizde, enerjide sürdürülebilirlik ve yenilenebilir enerji üzerine konuşacağız. Dünyanın en yeşil binasına sahip olmamız, Türkiye’nin ilk yeşil OSB’sini yapıyor olmamız, Oda olarak yeşil dönüşümün en önemli parametreleri arasında yer alan yenilenebilir enerjinin bizler için ne kadar önemli olduğunun farkındayız.

Bu doğrultuda ATSO KOBİ Akademisi eğitim takvimimizde yeşil dönüşüm, yenilenebilir enerji gibi konu başlıklarına hep yer verdik. Bu bağlamda bizlerle iletişime geçip, böyle bir semineri Afyonkarahisar’da yapmak isteyen Arçelik yöneticilerine ve programımıza katılan tüm katılımcılara teşekkür ediyor, faydalı bir seminer geçirmeyi diliyorum.”

Mühsürler’in konuşmasının ardından Arçelik Batı Anadolu Enerji Çözümleri Satış Sorumlusu Ece Uluğtekin selamlama konuşması yaptıktan sonra, Arçelik Ege-Akdeniz Büyük Müşteriler Sorumlusu Eda Çe, sürdürülebilir enerji hakkında sunum yaptı. Sunumdan sonra soru cevap bölümüne geçildi. 

Seminer, Katılım Belgeleri’nin takdiminin ardından sona erdi.