Gözden kaçırmayın

Vali Yiğitbaşı 100 Yaşındaki Şükriye Teyze’ye Konuk Oldu!Vali Yiğitbaşı 100 Yaşındaki Şükriye Teyze’ye Konuk Oldu!

Afyonkarahisar - Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı İsmail Kumartaşlı, Afyon Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek yeni görevine dair dileklerini iletti. Ziyaret sırasında yapılan konuşmada Kumartaşlı, "Öncelikle yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyoruz. Sizin bulunduğunuz görev hem kendi çevrenizdeki basın yayın organları hem de genel kamuoyunda önemli bir ses haline gelmiştir." dedi.

Kumartaşlı, gazetecilerin şehit haberlerinin duyurulması ve ailelerin durumlarının kamuoyuna aktarılması gibi önemli görevleri üstlendiklerini vurgulayarak, "Sizin aracılığınızla şehitlerimizin ve gazilerimizin hikayeleri ulusal medyada yer alıyor. Bu, büyük bir kamu hizmetidir ve sizin nezdinizde tüm basın mensuplarına teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Afyon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Artuk ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sizleri burada ağırlamaktan şeref duyuyorum. Şehitlerimizin mekanları cennet olsun. Biz de cemiyet olarak her zaman yanınızdayız ve görevlerinizde size destek olmaktan gurur duyarız." şeklinde konuştu.

Ziyarette; AGC Başkanı Önder Artuk ve  yönetim kurulu üyeleri; Mehmet Abdioğulları, Ömer Elçi, Faruk Kılınç ve İsa Kuş yer aldılar.

Kumartaşlı'nın basın mensuplarına yönelik hassasiyeti ve etkin işbirliği çağrılarıyla devam eden ziyaret, samimi sohbetlerle sona erdi.