Gözden kaçırmayın

MXGP Türkiye'de ilk gün yarışları tamamlandıMXGP Türkiye'de ilk gün yarışları tamamlandı

Başkan Güzbey kamuoyunda aydınlatılmayı bekleyen konulara değinerek açıklamalarda bulundu.

Nadir Güzbey, eski başkan Erkan Çelik'in kulüp üzerindeki etkilerini ortadan kaldırmak için yaptıkları çalışmalardan bahsetti. Güzbey, “Geçen gün bana gelen bir şeyden rahatsız oldum. Sözde Burcu Hanım'dan dolayı başkanlığı bırakacakmışım. Ne benim böyle bir derdim var ne de Burcu Hanım'ın böyle bir derdi var” dedi. Ayrıca, Çelik döneminde sürekli valilikten ve belediyeden destek alınmadığı iddialarını hatırlatarak, 3.5 milyon liralık çeklerin akıbetini sordu ve bunları mahkemeye taşıyacaklarını belirtti.

"KONGREDE İLK YAPTIĞIM ŞEY ŞANLI AFYON İSMİNİN ÖNÜNDEKİ REZİL İSMİ KALDIRMAK OLDU"

Güzbey, Erkan Çelik'in şirketinin adını kulübün isminden sildiklerini ve bu konuda kararlı olduklarını vurguladı. “Abisinin gölgesinde kendi şirketini kimlik arayan Erkan Çelik'in şirketinin ismini kulübümüzün isminin önünden söktük attık” diyen Güzbey, Burcu Hanım ile yapılan görüşmelerin ve şirketleşme çalışmalarının da devam ettiğini söyledi.

BARTU'NUN SÖZLEŞMESİNDEKİ USULSÜZLÜK

Nadir Güzbey, eski başkan Erkan Çelik'in Bartu isimli oyuncunun transferinde sahte imza kullanıldığını iddia etti. Çelik'in 3.5 milyon liralık çekin akıbeti hakkında da bilgi vermediğini belirten Güzbey, bu usulsüzlüklerin takipçisi olacaklarını ifade etti.

"AFYONSPOR'U GÜVENLİ BİR LİMANA YANAŞTIRDIK"

Güzbey, yönetim olarak Afyonspor'u güvenli bir limana yaklaştırdıklarını ve kulübü kaostan kurtardıklarını söyledi. “Benim Afyon'dan ve Afyonlulardan beklediğim tek bir şey var; spor bizim en önemli silahımız” diyen Güzbey, gençleri uyuşturucu, alkol ve akran zorbalığından korumanın en etkili yolunun spor olduğunu vurguladı. Milyonlarca liralık tesislere sahip olduklarını belirten Güzbey, bu imkanların gençler için en iyi şekilde kullanılacağını söyledi.