Gözden kaçırmayın

Başkan Aynacı'dan İGM'ye ziyaretBaşkan Aynacı'dan İGM'ye ziyaret

Geçtiğimiz günlerde Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığının masraflarının yerel seçimlerde CHP’den AK Parti’ye geçen ve kasasında tek para bırakan belediye olduğu söylenen Dazkırı Belediyesi tarafından karşılandığını iddia etmişti. Ortalığı karıştıran bu iddianın ardından Dazkırı Belediye Başkanı Fatih Çiçek, sessizliği bozmuş ve iddiaları reddederek Başkan Köksal’a ‘’Hodri meydan’’ demişti.  Bununla sınırlı kalmayan Çiçek, Dazkırı’nın eski belediye başkanı İsmail Taylan’ın belediye başkanlığı döneminde 400 tane arsa satıldığını ve bu arsaların nereye gittiğinin de belli olmadığını söylemişti.

‘’PAVYONLARIYLA ÜNLÜ BİR YER OLARAK ANILIYORDU’’

Başkan Çiçek’in ardından sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Dazkırı önceki dönem Belediye Başkanı İsmail Taylan, belediye başkanlığı süresi boyunca belediye işlemlerinin İçişleri Bakanlığı ve Sayıştay tarafından denetlendiğini söyleyerek, ‘’Demek ki bunları bilmiyor ya da şov yapmak amaçlı bunları söylemiş. Bizden bahsederken bir de 400 tane arsa sattığımızdan bahsetmiş. Son 10 yılda Dazkırı’da yaşamamış galiba ki, Dazkırı’da yapılan kreşi, üniversite binasını, öğrenci yurdunu, Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu, Kadın Kültür Evini, Adalet Parkını ve daha birçok projeyi görmüyor demek ki veya görmek istemiyor. Biz görevi ilk aldığımızda Dazkırı, pavyonlarıyla ünlü bir yer diye biliniyordu. Biz 10 yılda o imajı silmenin yerinde aynı zamanda bölgenin parlayan yıldızı Dazkırı denilmeye başlanmasını sağlamıştık. Demek ki önümüzdeki 5 yıl da da Dazkırı, başka şekillerde anılacak’’ dedi.

‘’ASIL HODRİ MEYDANI 5 YIL SONRA GÖRECEĞİZ’’

Başkan Çiçek’in konuşmasında Belediye Başkanı Burcu Köksal için söylediklerine de değinen Taylan, ‘’Başkan Köksal yanlış bir şey söylemez, tecrübeli siyasetçidir. Boş yere de hiçbir şey konuşmaz. Sayın Başkan unutmayın, aklınızı başınıza alın, güzel işler yapın, memlekete hizmet edin, hizmet videolarınızı paylaşın. Başkan Köksal, 100 günlük icraatlarını anlattı. Siz 100 günde neler yaptınız? Özel imar yapmaya çalıştınız. Bakalım dostlarınıza akrabalarına yaptığınız bu özel imarları uygulayabilecek misiniz merak ediyorum. Asıl hodri meydanı 5 yıl sonra göreceğiz. O zaman nasıl hesap vereceksiniz’’ ifadelerini kullandı.