Gözden kaçırmayın

Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?

İlimiz genelinde ziyaretlerini sürdüren deneyimli siyasetçi Mahmut Koçak, 15 Temmuz demokrasi ve milli birlik günü nedeniyle Şehit aileleri ve gazilere yaptığı ziyarette, Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı ve yönetimiyle görüştü.

Şehit aileleri ve Kahraman Gazilerimizin her zaman emrinde olduğunu belirten Mahmut Koçak, bu vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin emanetleri olan aileleri ile Gazilerimize hizmet etmenin kendisini için en büyük onur ve gurur kaynağı olduğunu söyledi.

Ziyarette konuşan Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı ise; “Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimizin gönlünde ayrı bir yeri olan, derneğimiz onursal üyesi, Dr. Mahmut Koçak derneğimizi ziyaret etti. Şehit babamız Süleyman Üye , Fuat Saraç ile birlikte misafir ettik.

Ankara'da tedavi olacak olan ve tedavileri devam eden şehit ailelerimiz ve gazilerimizin durumları hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Planlamamızı yaptık, şehitlerimizi rahmet ve dua ile andık. Kendisinden Allah razı olsun. Her türlü sorunumuzda bizlerin yanında oluyor”dedi.