Gözden kaçırmayın

Tarihi Kuyulu Camii'ne saygısızlıkTarihi Kuyulu Camii'ne saygısızlık

Etkinliğe, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı eşi Burhan Selim Yiğitbaşı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Albay Tolga Yağan, Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Numan Yöner, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, siyasiler, protokol ve vatandaşlar katıldı.

Demokrasiye bağlılığımız, cesaret ve birlikteliğimiz Dünya’ya örnek oldu

Vali Yiğitbaşı konuşmasında, vatandaşların gösterdiği ilgi ve enerjinin kendilerini mutlu ettiğini dile getirerek, millet olarak birlik ve beraberliğin önemini vurguladı.

15 Temmuz'un karanlık bir gecenin ardından milletin sergilediği cesaret ve birlikteliğe dikkat çeken Yiğitbaşı, tarihi bir dönemeç olan bu tarihi günün yıldönümünde toplandıklarını ve kahramanları anmak için bir arada olduklarını belirtti.

Bu özel günün, Türk halkının demokrasiye ve ulusal iradeye olan bağlılığının bir göstergesi olarak değerlendirilmesini isteyen Vali, geçmişten günümüze darbe girişimlerine karşı duran herkese saygı ve sevgi sunduğunu ifade etti.

Bir 2 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir bir veya daha fazla kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 11 kişi ve yazı görseli olabilir