Gözden kaçırmayın

Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?

Konuşmasında o gece şehit düşenleri anarak milli birlik çağrısında bulunan Yurdunuseven, "Öncelikle, 15 Temmuz gecesi 250 şehit veren Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzü kutluyorum. Bu ülke, beş darbe geçirdi. 15 Temmuz'da iki grup insan vardı: Tankların arasından geçip evinde televizyon izleyenler ve camileri basıp ezanları susturmak isteyenler. Bir de abdestini alıp sokaklara çıkıp tankların önüne yatan, uçaklara 'in lan aşağı' diyecek kadar yürekli insanlar vardı." ifadelerini kullandı.

Bir 4 kişi ve şunu diyen bir yazı 'emr mreuz uz 3202 U2 CUMHURBAS 3 E 15 TEMMUZ ERDOĞAN, 15 TEMMU2 OĞAN: MULETİMİZİN GRAMI KONUŞUYOR TANKLARA VE ÖLUM' görseli olabilir

Milletvekili Yurdunuseven, Müslümanların yaşadığı zulümler ve Türkiye'nin bu zulümler karşısındaki duruşuna da dikkat çekti: "Müslümanlar katlediliyor ve bu katliama ses çıkaran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bizim gerçek manada İslam'ı öğrenip bu bayrağa, bu Kur'an'a, bu ezana sahip çıkmalıyız." şeklinde konuştu. Milletvekili, konuşmasını Türkiye'nin ve Türk halkının dik duruşunun önemini vurgulayarak tamamladı.

Bir 5 kişi ve yazı görseli olabilir