Gözden kaçırmayın

Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?

Türkiye de son zamanlarda fenomenden ünlüsüne güzellik salonu açamaya başladı. Bu durum ise fazlasıyla merak konusu olmaya başladı. Bakın son zamanlarda güzellik salonların artış nedenleri neler?

YÜKSEK KAZANÇ VAR ZANNEDİYORLAR

Afyonkarahisar da güzellik salonu sahibi olan Bahar Esen, güzellik salonu sektörüne dikkat çeken bir gelişme olduğunu ifade etti ve artışın başlıca sebebinin dışarıdan görülen yüksek kazanç algısı olduğunu belirtti. Ancak Esen, gerçekte bu sebeple bir kazancın söz konusu olmadığını, müşteri memnuniyetine ve kaliteli hizmete odaklandıklarını ifade etti. Şikayet ya da beğenmeme durumlarında kar elde edilmekte zorlandıklarını, ancak müşterilere sunduğu sonuç odaklı çalışmaların olumlu geri dönüşler aldığını vurguladı.

Esen, işletmelerini yalnızca kar amacı gütmeden açtıklarını, insanlara daha iyi hizmet etmeyi ve kaliteli sonuçlar sunmayı hedeflediklerini söyledi. İki buçuk yıldır sektörde olduklarını ve müşteri memnuniyetine odaklanarak hizmet verdiklerini ve alınan olumlu dönüşlerin memnuniyetlerini artırdığını belirtti.

MÜŞTERİ İLGİ VE ÖN YARGILARI: TALEP VE TEREDDÜTLER
Bahar Esen, en çok talep gören hizmetlerin cilt bakımı, lazer epilasyon, kalıcı makyaj ve bölgesel zayıflama işlemleri olduğunu açıkladı. Cilt bakımının özellikle kadınlar arasında, cilt sorunlarına yönelik beklentilerden dolayı popülerliğini koruduğunu, lazer epilasyon ve kalıcı makyaj uygulamalarının ise birtakım ön yargıların yanı sıra giderek artan bir talep gördüğünü belirtti. Özellikle lazer epilasyonun yanık gibi yan etkilerden duyulan endişeyle karşılaşıldığı, ancak işletmesinde bu tür olumsuz sonuçlarla karşılaşmadıklarını ifade etti.

HABER: Elveda Mihriban Danabaş