Gözden kaçırmayın

Terör Örgütü Üyesi Şahıs Yurtdışına Kaçmaya Çalışırken YakalandıTerör Örgütü Üyesi Şahıs Yurtdışına Kaçmaya Çalışırken Yakalandı

Özellikle Afyonkarahisar'ın Basın Caddesi üzerinde bulunan ve yıkım işlemi tamamlanan eski Bağ-kur binası alanı, beklenmedik bir sorunun merkezine dönüştü. Burada, araçlarını park eden sürücülerden para talep eden şahıslar ortaya çıktı ve çevre sakinleri ile esnafların huzurunu kaçırmaya başladılar.

Yerel esnaf ve vatandaşlar, adeta yeni bir meslek haline gelen ve onlara 'değnekçi' adını takmış oldukları bu kişilerden şikayetçiler. Değnekçi tabir edilen bu kişilerin gayri resmi olarak talep ettikleri parking ücretleri yüzünden hem vatandaşlar mağdur oluyor, hem de bölgeye gelen müşterilerin şikayetleri artıyor.

Güvenlik sorunları da işin içine girince esnafın canı iyice sıkılıyor. Özellikle tarihi Uzun Çarşı'yı alış veriş ile ziyaret etmek amacıyla gelen, farklı şehir plakalarına sahip araçların sürücüleri bu durumdan en çok etkilenenler arasında yer alıyor.

İTİBAR ETMEYİN, İHBAR EDİN…

Görüntüler emniyet güçleri ve zabıta ekipleriyle paylaşıldı ve gerekli ihbar yapıldı.

Bu sorunu takip eden yerel güvenlik güçleri ve zabıta ekipleri, elde edilen görüntüler sonrasında harekete geçmiş durumda. Afyonyerelhaber.com olarak, vatandaşlarımıza söz konusu kişilere itibar etmemeleri ve bu tarz davranışlarda bulunan kişileri hemen güvenlik görevlilerine bildirmeleri konusunda tavsiye veriyoruz. Toplumun huzurunu bozan bu durumun önüne geçebilmek adına vatandaşlarımızın dikkatli olması ve gereken ihbarları yapması önem taşımaktadır.

 Haber: Selda Şenkaya

Görüntü, Afyon isimli sosyal medya hesabından temin edilmiştir.