Gözden kaçırmayın

Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?

Afyonkarahisar'da sağlık alanında yapılan yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Yeni projelerle birlikte, sağlık altyapısının güçlendirilmesi hedefleniyor. Bu kapsamda, Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, yapımı devam eden Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Yetkililerden inşaatın gidişatı ile ilgili bilgi alan Arslan ve Korkmaz, çalışmaların planlandığı şekilde ilerlediğini belirtti.

AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ'NDE SON DURUM

Sağlık merkezi inşaatının tamamlanmasıyla, Afyonkarahisar'da ağız ve diş sağlığı hizmetleri önemli ölçüde iyileşecek. Yetkililer, merkezin açılmasıyla birlikte vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet sunulacağını ifade etti. Ziyaret kapsamında, Çobanlar İlçe Devlet Hastanesi'ne de gidildi. Milletvekili Dr. Hasan Arslan ve İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serhat Korkmaz, hastanedeki mevcut durumu ve yeni yapılan hastane inşaatını yerinde inceledi.

BELEDİYE BAŞKANI ALTUNTAŞ'TAN BİLGİLENDİRME

Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş, ziyarette heyete ev sahipliği yaparak, ilçe hakkında detaylı bilgiler verdi. Başkan Altuntaş, ilçede yürütülen diğer projeler ve belediyenin çalışmaları hakkında da bilgi paylaşımında bulundu.

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı Ahmet Uyan ve yardımcısı Servet Gökçe de ziyaretlere refakat etti. Uyan ve Gökçe, yürütülen çalışmalarda gelinen son nokta hakkında detaylı bilgi verdi.