Gözden kaçırmayın

MotoFest'te Şevval Sam rüzgarı estiMotoFest'te Şevval Sam rüzgarı esti

Nişan törenlerinin detaylarını sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaşan sunucu, açıklanmayan tarihlerde belinden operasyon geçirdiğini duyurdu.

BEL AĞRISI ŞİKAYETİNDEN HASTANEYE BAŞVURDU 

Görkemli bir nişan töreniyle sevgilisiyle dünya evine girme yolunda ilk adımı atan Kadir Ezildi, romantik anlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Sevgili Gamze Türken ile birlikte yaptıkları evlilik hazırlıklarının heyecanını yaşayan Ezildi, ani gelişen sağlık sorunuyla hayranlarını üzdü. Bel ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran ünlü sunucu, yapılan tetkikler sonucunda bel fıtığı teşhisiyle ameliyata alındı.

NİŞANLISINI ÖZLEDİ

Operasyon geçiren Ezildi'nin hastane yatağından paylaşım yapması, takipçilerini hem şaşırttı hem de endişelendirdi. Anestezi etkisi altında kalan sunucunun, nişanlısı Gamze Türkmen'e olan özlemini "Özledim" diyerek ifade etmesi dikkat çekti ve sevenlerinin geçmiş olsun dileklerini artırdı. Kadir Ezildi'nin sağlık durumu ve operasyon geçirdiği bel kısımlarına ilişkin fazla bilgi paylaşılmamış olsa da, sevenleri ve takipçileri durumunu yakından takip etmeye devam ediyor.

Haber: Elveda Mihriban Danabaş