Gözden kaçırmayın

Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?Bu yola bir üstgeçit olsa nasıl olur?

Afyonkarahisar AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı TBMM’de ziyaret etti. Bu ziyaret kapsamında, Afyonkarahisar'da devam eden ve planlanan hükümet konakları inşaatları ile diğer yatırımlar üzerine kapsamlı bir görüşme gerçekleştirildi.

HÜKÜMET KONAKLARI VE YATIRIMLAR MASAYA YATIRILDI

Toplantıda, milletvekilleri Özkaya, Yurdunuseven ve Arslan, Afyonkarahisar'ın ihtiyaçları ve öncelikleri hakkında İçişleri Bakanı Yerlikaya'ya detaylı bilgi verdi. Özellikle hükümet konaklarının inşaat süreçlerinin hızlandırılması ve bu projelerin tamamlanması için gerekli olan kaynak ve desteklerin sağlanması konusunda taleplerini ilettiler. Ayrıca, şehirdeki diğer kamu yatırımları ve altyapı projeleri de ele alındı.

BAKAN YERLİKAYA'DAN DESTEK SÖZÜ

Milletvekilleri, Afyonkarahisar’da devam eden projelerin hızlandırılması ve yeni projelerin hayata geçirilmesi için İçişleri Bakanı'ndan destek talep etti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Afyonkarahisar’ın gelişimi ve vatandaşların hizmetlere daha hızlı ve etkin bir şekilde ulaşabilmesi için gerekli adımların atılacağını belirtti. Bakan Yerlikaya, milletvekillerinin taleplerini dikkate alarak, ilgili birimlere talimatlar vereceğini ve projelerin takipçisi olacağını ifade etti.

ZİYARETİN ARDINDAN TEŞEKKÜR

Ziyaretin ardından, milletvekilleri Afyonkarahisar’daki vatandaşların beklentilerini ve taleplerini İçişleri Bakanı’na iletmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek Bakan Yerlikaya’ya Afyonkarahisar’a olan desteği için teşekkür ettiler.