Gözden kaçırmayın

27 ilden gelen 44 öğrenciden Şehit ve Gaziler Derneğine ziyaret27 ilden gelen 44 öğrenciden Şehit ve Gaziler Derneğine ziyaret

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi’nin 2024 yılı Temmuz ayı olağan toplantısı, ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten’in idaresinde, ATSO Meclis Salonu’nda düzenlendi. Çoğunluğun sağlanmasının ardından toplantıyı açan ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, “Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler’i tebrik ediyorum, başarıların devamını diliyorum. Çünkü kurulmuş olan 30 bin tonluk lisanslı depoculuğun ikinci etabı ile alakalı Dinar’da bu çalışmayı yaptı; en yakın zamanda da Afyon ve Emirdağ‘da da devam edecek inşallah” ifadelerini kullandı.

İKİNCİ VE ÜÇÜNCÜ GÜNDEM MADDELERİ

Toplantının ikinci ve üçüncü gündem maddelerinde, ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol Meclis Üyeleri’ni bilgilendirdi. İkinci gündem maddesinde, 2024 yılı Haziran ayı karar özetleri oy birliği ile onaylandı. Üçüncü gündem maddesinde ise Meclis Üyesi Mehmet Gündoğan, hesap hülasası ile ilgili sorusunu yöneltti. ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol, Gündoğan’ın sorusunu cevapladı. 2024 yılı Haziran ayı hesap hülasası oy birliği ile tasdik edildi.

HAZİRAN-TEMMUZ 2024 FAALİYETLERİ SUNUMU

Toplantının dördüncü gündem maddesinde, ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Topal, Yönetim Kurulu’nun Haziran-Temmuz 2024 faaliyetleri hakkında sunum yaptı. Bu sunumda, yönetim kurulu tarafından yürütülen ve planlanan projeler hakkında detaylı bilgi verildi.

Toplantının son gündem maddesi olan Dilek ve Temenniler kısmında, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, gündemdeki gelişmeler hakkında bilgi verdi. Daha sonra Meclis Üyeleri Erdal Ayva, Mehmet Burak Ertürk, Mesut Tabak ve Ahmet Hikmet Dönerkaya söz alarak hem bilgi talebinde bulunup hem de değerlendirmelerini yaptılar.

ATSO Meclis Başkanı Mustafa Çelikten, Meclis Üyeleri’ne katılımları dolayısıyla teşekkür ederek toplantıyı kapattı. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nın Temmuz ayı olağan toplantısı, çeşitli gündem maddelerinin görüşülüp oy birliği ile onaylanması ile tamamlandı.

 

HABER: NURBANU SOY