Gözden kaçırmayın

27 ilden gelen 44 öğrenciden Şehit ve Gaziler Derneğine ziyaret27 ilden gelen 44 öğrenciden Şehit ve Gaziler Derneğine ziyaret

Ziyarette, Bolvadin'in geleceği ve hayata geçirilecek yeni projeler üzerine değerlendirmeler yapıldı. Milletvekili Mehmet Taytak, Kaymakam Ali Arıkan'a destek mesajı verdi.

BOLVADİN'İ DAHA GÜZEL BİR GELECEĞE TAŞIMA KARARLILIĞI İÇİNDEYİZ

Yeni görevde başarılarını dileyen Taytak,” "Hep birlikte Bolvadin'in daha iyi yerlere geleceğine olan inancım tamdır. İlçemizin sorunlarına ve çözüm yollarına ilişkin her türlü desteği sunmaya hazırım." ifadelerini kullandı.

Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı ise Ali Arıkan’a İlçemize hoş geldiniz diyerek şunları söyledi: "Birlikte çalışarak Bolvadin'i daha güzel bir geleceğe taşıma kararlılığı içindeyiz. Belediye olarak projelerimiz ve hizmetlerimiz konusunda sizinle iş birliği yapacağımıza inanıyorum.”

MHP Bolvadin İlçe Başkanı Mahmut Kızıltoprak ise, yeni kaymakamın ilçeye katkıları konusunda memnuniyetini dile getirerek, ilçede gerçekleştirilecek çalışmaların el birliği ile daha da hız kazanacağını belirtti.

Haber: Elveda Mihriban Danabaş