Gözden kaçırmayın

27 ilden gelen 44 öğrenciden Şehit ve Gaziler Derneğine ziyaret27 ilden gelen 44 öğrenciden Şehit ve Gaziler Derneğine ziyaret

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’nın misafiri oldu. Dernek ziyaretleri kapsamında gerçekleşen bu buluşmada, Başkan Kumartaşlı, Çelikten’i makamında ağırlayarak dernek hakkında ayrıntılı bilgiler sundu.

DERNEK FAALİYETLERİ VE ŞEHİTLERİMİZİN ANISI

Başkan İsmail Kumartaşlı, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Afyon Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten Derneğimizi ziyaret etti. Ziyaret sırasında, derneğimizin faaliyetleri, şehitlerimiz ve gazilerimiz hakkında bilgi verdik. Derneğimizde bulunan şehit ailelerimiz ve gazilerimiz ile sohbet ettik. Tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve dua ile andık” dedi.

Ziyaret sırasında, Mustafa Ali Çelikten ve İsmail Kumartaşlı, dernek binasında bulunan şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. Yapılan sohbetlerde, derneğin faaliyetleri ve bu ailelerin ihtiyaçları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Şehitlerimizi saygı ve rahmetle anarken, gazilerimizin fedakarlıkları da dile getirildi.

DERNEK ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ ALDI

Mustafa Ali Çelikten, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, derneğin çalışmalarını takdirle karşıladığını belirtti. Çelikten, “Derneğin faaliyetleri ve şehit ailelerine, gazilerimize verdiği destek gerçekten takdire şayan. Bizler de Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman yanlarında olacağız” ifadelerini kullandı.

HABER: SELDA ŞENKAYA