Gözden kaçırmayın

27 ilden gelen 44 öğrenciden Şehit ve Gaziler Derneğine ziyaret27 ilden gelen 44 öğrenciden Şehit ve Gaziler Derneğine ziyaret

Bu yıl Afyonkarahisar’da düzenlenecek olan 7. MXGP Dünya Motokros Şampiyonası ve Türkiye MOTOFEST için sayılı günler kaldı. Geçtiğimiz günlerde MXGP’nin Türkiye sitesinde yayınlanan afişin değişmesiyle birlikte Ünlü Sanatçı Gökçe’nin görseli eklenmiş ve 7 Eylül 2024 tarihinde konser vereceği belirtilmişti. Şuan ise MXGP’nin Türkiye sitesinde güncellenen afişte Gökçe’nin adının yer almaması kafaları karıştırdı.

Geçtiğimiz yıl Sandıklı Termal Turizm Festivali kapsamında ilimize gelmesi beklenen ve daha sonra Sandıklı eski Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün engeli ile karşılaşarak konseri iptal edilen ünlü şarkıcı Gökçe’nin bu yıl Türkiye MOTOFEST’te sahne almak için yeniden ilimize geleceğini yazmıştık.

SÖZLEŞME YAPILMADAN AFİŞTE YER ALDI

MXGP’nin Türkiye sitesinde güncellenen afişin ardından Gökçe’nin isminin kaldırılmasına ilişkin Afyon Yerel Haber’e özel açıklamalarda bulunan Afyonkarahisar Motosporları Federasyonu As Başkanı Mahmut Nedim Akülke, Gökçe konserinin iptal edildiğini söyledi. 

Gökçe’nin Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivaline katılacağını söyleyen As Başkan Akülke, Gökçe’nin zaten sözleşmesinin yapılmadığını ve kendisi ile anlaşamadıklarını belirtti. 

Sözleşmesi yapılmadan Gökçe’nin güncel afişte yer alması ise kafaları karıştıran bir diğer neden oldu. 

İLK YAYINLANAN AFİŞ;

 

 

İKİNCİ YAYINLANAN AFİŞ;

 

SON YAYINLANAN AFİŞ;

 

ÖZEL HABER HABER: NURBANU SOY