Gözden kaçırmayın

27 ilden gelen 44 öğrenciden Şehit ve Gaziler Derneğine ziyaret27 ilden gelen 44 öğrenciden Şehit ve Gaziler Derneğine ziyaret

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Şanlıurfa Harran’a tayini çıkan eski Şuhut Kaymakamı Harun Reşit Han, geçirdiği trafik kazasıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Kaymakam Han yaptığı paylaşımında, “Birkaç gün önce ailemle ağır bir trafik kazası geçirdik. Hastane süresince ve sonrasında yanımızda olan, arayıp soran, mesaj atan tüm dostlara teşekkür ediyorum. Allah herkesi kaza ve belalardan korusun. Dua bekleriz" ifadelerine yer verdi.

DUYGUSAL VEDA

Kaymakam Han, tayini dolayısıyla Afyonkarahisar’dan ayrılmadan önce sosyal medya hesabından ‘’Hoşçakal Şuhut ve Afyonkarahisar…’’ başlığı ile bir yazı paylaşmıştı.

İşte Kaymakam Han’ın paylaştığı o yazı;

‘’Kıymetli hemşehrilerim,

22 Ağustos 2022 tarihinde Şuhut’ta 25 Ağustos’ta kutlanan Büyük Taarruz Zaferi etkinliklerinin 100. Yılında başladığım ilçemizdeki görevimden Şanlıurfa’nın Harran ilçesi Kaymakamlığına atamamın çıkması dolayısıyla ayrıldım.

Hem Şuhut Kaymakamlığı hem de Afyonkarahisar Vali Yardımcılığı görevim boyunca destek ve işbirliğini yakından gördüğüm Sn. Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı başta olmak üzere, Şuhutlu hemşehrimiz Sn. Veysel Eroğlu Bakanımıza, Milletvekillerimize, Afyonkarahisar’daki meslektaşlarıma, bölge ve il müdürlerimize, Şuhut Belediye Başkanımız Sn. Muhittin Özaşkına ve önceki dönem Belediye Başkanımız Sn. Recep Bozkurt’a, ilçe kurum amirlerimize, tüm İGM üyelerimize, tüm mahalle ve köy muhtarlarımıza, valilikte ve kaymakamlıkta birlikte görev yaptığımız personelimize, Afyonkarahisar’la ve Şuhutlu tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.

Görev sürem boyunca çok güzel arkadaşlık ve dostluklar edindim. Kalbini açan ve hayır duasını eksik etmeyen herkese minnettarım.

Yolunuz düşerse Şanlıurfa’ya beklerim. Varsa hakkım benden yana helal olsun. Sizlerden de helallik istiyorum. Ailelerinizle birlikte sağlık ve huzurlu günler dilerim. Allah’a emanet olasın Şuhut ve Afyonkarahisar…’’

 

HABER: NURBANU SOY