Gözden kaçırmayın

Vali Yiğitbaşı, İl Merkezinde Görev Yapan Muhtarlarla Bir Araya GeldiVali Yiğitbaşı, İl Merkezinde Görev Yapan Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) öğrencileri ve mezunları için kariyer gelişimlerini desteklemek amacıyla önemli bir yenilik sunuldu. Girişimcilik ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (GİKAM) Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Koray Gürpınar, Afyonkarahisar’daki işverenlerin iş ilanlarını paylaşabileceği ve öğrencilerin bu ilanlara kolayca erişebileceği isilanlari.aku.edu.tr adresinin hizmete açıldığını duyurdu.

Geniş İş Fırsatları Yelpazesi

GİKAM Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Koray Gürpınar, “Bu platform, AKÜ’de eğitim-öğretimi devam eden öğrencilere ve son 3 yıl içerisinde mezun olmuş öğrencilere geniş bir iş fırsatı yelpazesi sunmakta” dedi. Gürpınar, bu yeniliğin, iş arayan öğrenci ve mezunlara büyük kolaylık sağlayacağını belirterek, “Bu platform sayesinde öğrenciler ve mezunlar, yerel iş imkânlarına doğrudan erişim sağlayarak kariyer planlarını daha etkin bir şekilde yapabilecekler” diye konuştu.

Kariyer Danışmanlarından Destek

Platformun kullanımını kolaylaştırmak ve iş arayan adaylara profesyonel destek sunmak amacıyla, öğrenciler ve mezunların ilgilendikleri iş ilanlarına başvurmak için AKÜ GİKAM Danışmanları ile iletişime geçmeleri gerektiği belirtildi. Dr. Öğr. Üyesi Koray Gürpınar, Öğr. Gör. Ozan Emre Aytemir ve Öğr. Gör. İrem Koçyiğit, iş arayan öğrenci ve mezunlara rehberlik edecek. Kariyer merkezi danışmanları ile yapılacak görüşmelerin ardından adayların gerekli bilgileri işverenlere iletilecek ve tüm süreçler tamamen ücretsiz olarak takip edilecek.

Dr. Öğretim Üyesi Koray Gürpınar, isilanlari.aku.edu.tr platformunun işverenler için de önemli bir fırsat olduğunu vurguladı. Platform, işverenlerin doğru personeli bularak istihdam etmelerini ve personel açıklarını doğru kişilerle gidermelerini sağlayacak. Bu yenilik, hem iş arayan adaylara hem de işverenlere olumlu katkılar sunacak.

Platform Adresi: isilanlari.aku.edu.tr

Kapsam: AKÜ öğrencileri ve son 3 yıl içerisinde mezun olmuş öğrenciler

Kariyer Danışmanları:

Dr. Öğr. Üyesi Koray Gürpınar: 0272 218 13 87

Öğr. Gör. Ozan Emre Aytemir: 0272 218 13 32

Öğr. Gör. İrem Koçyiğit: 0272 218 13 39

WhatsApp İletişim: 0272 218 13 32 

 şartlara uyan öğrenciler yukarıdaki iletişim bilgileri  üzerinden kolaylıkla iletişime geçebilir.

Haber: Esra Dağ