Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar’da Jandarma astsubaydan gazeteciye tehdit ve hakaret skandalıAfyonkarahisar’da Jandarma astsubaydan gazeteciye tehdit ve hakaret skandalı

Geçtiğimiz günlerde Diyanet işleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın Cuma Hutbesin de okuduğu Ayetler için saçmalık ve hadsizlik sözlerine karşı bir açıklama yaptı.

SAÇMA DEDİĞİ CUMA HUTBESİ ALLAH’IN AYETİNE MUHALEFET ETMEKTİR

CHP’nin Kuran-ı Kerime muhaliflik edeceğini beklemediklerini söyleyen Arslan,Saçma dediği Cuma hutbesindeki Allah’ın ayetine muhalefet etmek eğer kendi düşüncesiyse çok saygısız ama parti görüşçüsü ise çok vahim bir durumdur. Toplumumuzda farklı düşüncelere ve inançlara sahip insanların bir arada yaşaması gerektiğini kabul etmelisiniz.” dedi.

İslam dininin yakasını bırakmalarını belirten Arslan,” Yüce Allah’ın indirdiği Kuran-ı Kerim’in ayetlerine karşı rahatsızlığınızı görmek anlayışsızlığınızı meşrulaştırmaktan öte bir yere gitmemektedir. İstediğiniz kadar Allah’ın dinine kitabına muhalefet edin sadece kendinizi aldatır ve milletinizi üzersiniz." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Haber: Elveda Mihriban Danabaş