Gözden kaçırmayın

Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!Yüntaş’a yeni kazanç kapısı!

Ziyaretin ana konusu Bolvadin'e yapılacak olan huzurevi projesi oldu. Bolvadin için önemli  bir adım olduğunun altı çizildi.

BU PROJE BOLVADİN İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Bakan Özdemir Göktaş, huzurevi projesinin Bolvadin'de hayata geçirilmesinin önemine dikkat çekerek, "Yaşlılarımızın rahat ve güvenli bir ortamda yaşamalarını sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Bolvadin'e yapılacak olan huzurevi projesi bu çabalarımızın bir parçasıdır ve bu konuda Huzurevini yapacak olan iş adamımız Serdar Korkmaz'a teşekkür ederim." Şeklinde açıklamada bulundu.

Milletvekili Mehmet Taytak,"Yaşlıların daha iyi koşullarda yaşamlarını sürdürebilmeleri için bu projeyi önemsediklerini belirterek  Bakanlığımızın desteği ve Hayırsever İş adamımız Serdar Korkmaz'ın girişimleri ile huzurevi inşaatına en kısa sürede başlamayı planlıyoruz." dedi.

 Belediye Başkanı Derviş Aynacı ise huzurevi projesi için önemli bir adım olduğunun altını çizerek, "Bu proje, yaşlılarımızın huzur içinde yaşamlarını sürdürebilmeleri adına atılmış önemli bir adımdır. Projenin hayata geçip en kısa sürede tamamlanması için belediyemiz olarak tüm gayretimizle çalışacağız," şeklinde ifade etti.

Görüşmenin devamında huzurevi projesinin detayları ,inşaat süreci ve planlanan diğer hizmetler için fikir alışverişinde bulundular. Bakan Göktaş bakanlık olarak gereken tüm desteği sağlayacaklarını söyledi.

Haber: Elveda Mihriban Danabaş